Inzetten

1991  t/m  2012                (vanwege de bouw van een totaal nieuwe website zal 2013 niet in dit overzicht worden opgenomen)


2012 INZET NAAR ZOEKPLAATS RESULTAAT           Het laatste nieuws over inzetten en uitgebreidere info altijd via de nieuwsbutton.
31/12/12 vrouw (73) Arnhem Op verzoek van de politie Gelderland Midden heeft de RHWW gezocht naar deze vermiste vrouw. Er is gezocht in de directe omgeving in groenstroken en parken. In totaal heeft de RHWW, 6 vrijwilligers en 6 reddingshonden ingezet. Uiteindelijk is de vrouw gevonden naar aanleiding van de videobeelden die bij de uitgangen gemaakt zijn. De vrouw maakt het naar omstandigheden goed.
18/11/12
2/12/12
Man (67) Omgeving Baarn Op verzoek van de politie in Amsterdam en is samenwerking met het LBVP uit Zoetermeer is de RHWW gevraagd te zoeken naar een vermiste 67-jarige man uit Amsterdam. Op 18 november is gezocht met 25 reddingshonden en 22 vrijwilligers. Er is gezocht in de omgeving van Baarn waar een groot bosgebied is doorzocht. De vermiste is tijdens die zoekactie niet aangetroffen. Een tweede zoekactie is geweest op 2 december omdat het zoekgebied wat doorzocht moest worden nog niet gereed. Tijdens die zoekactie zijn 17 reddingshonden en 15 vrijwilligers ingezet.
Het zoekgebied is nu in het geheel doorzocht en in dat gebied is niets aangetroffen.
Op 22/3/2013 is het lichaam van de vermiste man gevonden in Amsterdam, 300 mtr buiten het doorzochte gebied.
04/11/12 Man (57) Culemborg Naar aanleiding van de zoekactie op 3 oktober is er door de RHWW een uitgebreide zoekactie uitgevoerd op zondag 4 november. Deze zoekactie is in overleg met de politie en de familie uitgevoerd. In totaal heeft de RHWW 22 reddingshonden en 24 vrijwilligers ingezet. Het ruime zoekgebied betrof de uiterwaarden van de Lek, groenstroken en watergebieden in een groot gebied rondom de woning van de vermiste. Helaas heeft deze inzet geen direct resultaat opgeleverd.
20/10/12 Vrouw Dodewaard Op verzoek van de politie Gelderland-Zuid is in de nacht van 20 oktober met spoed een inzetteam van de RHWW naar Dodewaard gereden. Ook de Mantrailgroep Nederland is hierbij ingezet. Het betrof een verontrustende vermissing van een vrouw. Nog voordat de honden konden worden ingezet is de vrouw gevonden nabij de plaats waar eerder al haar fiets was aangetroffen. De RHWW had op dat moment 3 vrijwilligers en 3 reddingshonden ingezet.
03/10/12 Man (57) Culemborg Op verzoek van de politie in Culemborg is met spoed een kleinschalige inzet uitgevoerd. Het betrof de vermissing van een man uit Culemborg die lopend op 30 september zijn huis had verlaten. Op verzoek van de politie is een bepaald gebied doorzocht, echter zonder resultaat. Het gebied betrof een bossage en groenstroken langs wegen en paden. Ook is nog een klein deel van de uiterwaarden doorzocht. De RHWW heeft drie reddingshonden en 3 vrijwilligers ingezet bij de zoekactie.
08/09/12 Man (51) Hijken Op 7 en 8 september 2012 is er een zoekactie geweest door de RHWW in Hijken (Drenthe).
Ondanks deze zoekdagen met een grote groep reddingshonden en vrijwilligers van de RHWW is de vermiste man helaas niet gevonden.
Later (17/12/2012) is het lichaam door vogelspotters buiten het zoekgebied van 7 en 8 september gevonden.
02/09/12 Man (75) Ospel Aan het einde van de zondag training werd de RHWW benaderd om te gaan zoeken naar een sinds 28 augustus vermiste man (75) uit Weert. Na overleg met de familie en het KLPD landelijk bureau vermiste personen is besloten direct af te reizen naar het zoekgebied in de omgeving van Ospel. 15 reddingshonden en evenzoveel vrijwilligers zijn daarop direct van de trainingslocatie De Gulden Bodem in Arnhem naar Ospel vertrokken. Het zoekgebied betrof het Nationaal Park De Groote Peel, een uitgestrekt hoogveengebied met moeras. Er is tot in de avond gezocht, echter zonder direct resultaat.
24/08/12 Man Bunnik Op verzoek van de familie heeft de RHWW gezocht naar een vermiste man. Zijn auto was aangetroffen op een parkeerplaats van een landgoed in Bunnik. De RHWW heeft ook mantrackers ingezet en in totaal 4 reddingshonden, aangezien het een klein gebied betrof. In totaal zijn 8 vrijwilligers bij deze inzet betrokken geweest. De man is daarbij niet gevonden. Enige tijd later heeft de man zelf contact opgenomen met zijn familie. Hij zat op dat moment in België.
21/08/12 Man (36) Ravenstein Op verzoek van de Politie West Brabant heeft de RHWW even voor middernacht een verzoek ontvangen om met spoed te assisteren bij een verontrustende vermissingszaak. Het betrof de vermissing van een man (36) uit Tilburg die nog diezelfde avond van 21/08/12 rond 22:00 uur als vermist was opgegeven. Hierop heeft de RHWW direct de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties benaderd. De leden van de inzetgroep zijn hierop per SMS opgeroepen om op een bepaalde plaats nabij het zoekgebied te verzamelen. In totaal zijn 7 reddingshonden en 3 mantrailhonden ingezet. In totaal waren in het zoekgebied 12 vrijwilligers betrokken. De RHWW heeft 7 reddingshonden en 9 vrijwilligers ingezet.Er werd gezocht in de omgeving van Ravenstein o.a. nabij de Maas. Rond 02:00 uur in de nacht kwam het bericht dat de man zichzelf had gemeld, waarop de inzet kon worden afgebroken en men weer huiswaarts kon keren.
01/08/12 Man (51) Ooijpolder Op verzoek van de Politie Gelderland-Zuid heeft een inzetgroep van de RHWW gezocht in de Ooijpolder bij Nijmegen. Er werd gezocht naar een sinds 30 juli vermiste man uit Millingen.
Door de RHWW zijn 12 reddingshonden en 16 vrijwilligers heeft ingezet. Onder deze vrijwilligers was ook een Mantracker (sporendeskundige) aanwezig, een uitbreiding van de mogelijkheden binnen de RHWW. Er werd niets aangetroffen in het doorzochte gebied.
25/7/12 Man Wijchen Op verzoek van de Politie Gelderland-Zuid is door de RHWW met spoed gezocht naar een sinds 25 juli 2012 vermiste man uit Nijmegen. Er is door de inzetgroep van de RHWW met 14 reddingshonden en 16 vrijwilligers in de avond gezocht in een natuurgebied bestaande uit dicht bos en water. Rond 21:45 uur kwam het bericht dat één van de 4 groepen het lichaam van de vermiste man in een bosgebied had gevonden.
21/6/12 man (55) Amsterdam Op verzoek van een vriend van een vermiste duiker heeft de RHWW gezocht naar de sinds november 2011 vermiste man. De RHWW heeft drie vrijwilligers en vier reddingshonden ingezet. Er is gezocht op het water van de Nieuwe Meer bij Amsterdam. Drie reddingshonden hebben onafhankelijk van elkaar en nagenoeg dezelfde plaats verwezen. De duiker is bij deze zoekactie niet aangetroffen.
21/05/12 Man (66) Amsterdam Op verzoek van Politie Amsterdam-Amstelland en in overleg met het lbvp van het KLPD heeft de RHWW gezocht naar een 66-jarige vermiste man in Amsterdam. De man was sinds 16 mei 2012 vermist. Op verzoek is in Amsterdam gezocht in een parkachtige omgeving met omliggende groenstroken.Er is in de avond gezocht tot middernacht, de man werd niet aangetroffen. De RHWW heeft 7 reddingshonden en 7 vrijwilligers ingezet tijdens deze zoekactie
15/05/12 Man (55) Castricum Gezocht is naar een 55 jarige vermiste man uit Castricum. Inzet van in totaal 38 reddingshonden en 50 vrijwilligers. Op verzoek van politie en in overleg met KLPD. Deelnemers Samenwerkende Reddingshonden Organisaties en betrokkenheid van reddingsbrigade en beheerder duingebied. Gezocht van 19:00-02:30 uur. Geen resultaat tijdens de zoekactie zelf. Op 17 mei 2012 is het lichaam aangetroffen door onbekenden.
18/03/12 Man (49) Tiendeveen Op verzoek en in samenwerking met de Regio Politie Drenthe heeft een inzetteam van de RHWW gezocht naar een sinds augustus 2011 vermiste man (49). De RHWW heeft met 13 reddingshonden en 14 vrijwilligers gezocht in een bosgebied bij Tiendeveen.Tijdens deze zoekactie is de vermiste niet aangetroffen.
14/03/12 Man (47) IJsselmeer

Op verzoek van het KLPD heeft een inzetteam van de RHWW vandaag gezocht op het IJsselmeer. Gezocht werd naar een sinds 22 februari 2012 vermiste man (47) uit Zevenbergen. De RHWW heeft 5 reddingshonden en 5 vrijwilligers ingezet. Ook was een sonaroperator van SIMNAV bij deze zoekactie betrokken en een lokale schipper (J v.d. Wiel, De Suzanna). Op een bepaalde plaats hebben de reddingshonden verwezen, daarop is het SOAD uit URK gaan dreggen. De zoekactie heeft nog niet geleid tot het vinden van het slachtoffer. Op 22 maart 2012 ontvingen wij het bericht dat ter hoogte van Workum het lichaam van het slachtoffer drijvende werd aangetroffen op het IJsselmeer.

04/03/12 Man Lent

Op verzoek van Politie Gelderland Zuid en in overleg met het KLPD, Landelijk Bureau Vermiste Personen is de RHWW met spoed ingezet bij deze vermissing. Na de oproep werden die avond 14 vrijwilligers en 10 reddingshonden van de RHWW ingezet voor deze zoekactie. Er werd gezocht in de omgeving van Lent bij Nijmegen. Men heeft doorgezocht tot aan het begin van de nacht, daarbij werd de vermiste man niet aangetroffen.

01/02/12 Jongen (10) Luttelgeest Een grootschalige zoekactie vanwege de vermissing van de jongen met in totaal 23 honden en 38 vrijwilligers leverde in de nacht van 2 februari nog niets op. Tientallen mensen zijn met deze zoekactie bezig geweest. Op 5 februari vonden Marine duikers het lichaam van de jongen in het water.
29/01/12 Vrouw (62) De Mortel /Gemert Door grootschalige inzet reddingshonden is binnen korte tijd lichaam van vermiste vrouw teruggevonden. Op verzoek van het VRT en in overleg met het KLPD (lbvp) in Zoetermeer heeft de RHWW een zoekactie naar een vermiste vrouw (62) uit Gemert gecoördineerd. Daarbij zijn de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties ingezet. In totaal zijn 57 reddingshonden en 70 vrijwilligers afkomstig uit het hele land ingezet. Ook deed een team (VRH) uit België mee. De RHWW heeft de zoekactie gecoördineerd en zelf 17 reddingshonden en 22 vrijwilligers ingezet.
19/01/12 Vrouw (52) Nieuwveen Op verzoek van de politie is de RHWW ingezet bij de verontrustende vermissing van de vrouw (52). In de nacht van 19 januari rond 04.50 werden de leden van de RHWW opgeroepen voor een spoed inzet in Nieuwveen. De vrouw werd in de avond van 18 januari vermist nadat ze niet was teruggekomen van een hobbyclub. De RHWW was met 7 reddingshonden en 9 vrijwilligers direct betrokken bij deze zoekactie. Er werd gezocht in een grootgebied met o.a. polders. Gedurende de dag zouden nog een 18-tal reddingshonden van de Samenwerkende Reddingshonden Organisaties bij deze zoekactie betrokken worden.
De politie heeft o.a. een tweetal ME pelotons en een helikopter ingezet. Aan het eind van de ochtend kwam het bericht dat het lichaam van de vrouw was gevonden door leden van de ME nabij een waterzuivering.
       
2011 INZET NAAR ZOEKPLAATS RESULTAAT         
27/12/11 Man (85) Wageningen Door de politie Gelderland Midden is het VRT en de RHWW gevraagd om te zoeken naar de vermiste man uit Wageningen. De man was die ochtend vroeg uit huis vertrokken en daarna niet meer gezien. Er zijn gedurende deze zoekactie in totaal 10 reddingshonden, 2 mantrailhonden en 15 vrijwilligers ingezet. Rond half zeven werd het bericht ontvangen dat de man levend was aangetroffen in een naburige plaats. De volgende organisaties hebben aan deze zoekactie deelgenomen; VRT, RHWW, Mantrailgroep NL.
De RHWW heeft deze zoekactie 7 reddingshonden en 6 vrijwilligers ingezet.
23/12/11 Vrouw (68) Renkum Door de politie Gelderland Midden is de RHWW gevraagd haar hulp aan te bieden om te zoeken naar de vermiste vrouw (68) uit Renkum. Omstreeks 06:00 uur waren de eerste teams al aan het zoeken. Gedurende de dag werden de eerste teams door anderen afgelost en om 21:00 uur werd de zoekactie met de reddingshonden afgebroken, de vrouw is daarbij niet gevonden. Er zijn gedurende deze zoekactie in totaal 37 reddingshonden en 48 vrijwilligers ingezet van verschillende organisaties uit het land. De volgende organisaties hebben aan deze zoekactie deelgenomen; RHWZ, RHH, VRT, RHGD, Oger, Mantrailgroep NL en de RHWW. De RHWW heeft deze zoekactie 10 reddingshonden en 13 vrijwilligers ingezet.
03/11/11 Man (66) Heiloo Op verzoek van de politie en in samenwerking met landelijk bureau vermiste personen van het KLPD is de RHWW ingezet bij de zoekactie naar vermiste man (66) uit Heiloo. Met 14 reddingshonden en 19 vrijwilligers heeft de RHWW s'avonds van 20:00 uur tot 02:00 uur in de nacht naar de man gezocht. Er werd gezocht op het water, in de directe omgeving van Heiloo en op het terrein van het GGZ waar hij voor zijn vermissing verbleef. Tijdens deze zoekactie werd de man niet gevonden. Op 4 november werd de man aangetroffen toen hij door Limmen liep.
29/10/11 Man ( 49) Haarlem Door de politie Kennemerland is de RHWW verzocht te assisteren bij een zoekactie naar een vermiste man (49) uit Haarlem. Omstreeks 23:00 uur werd het team opgeroepen. Er werden 13 reddingshonden en 13 vrijwilligers ingezet, daarnaast heeft een hond van een mantrailgroep aan deze inzet deelgenomen. Omstreeks 07:30 uur werd de zoektocht afgebroken. Op 1 november ontvingen wij van de politie het bericht dat het lichaam van de vermiste man werd gevonden in de vijver van zijn eigen tuin. Door een menselijke inschattingsfout tijdens de zoekactie van afgelopen zaterdagnacht is dit door ons niet opgemerkt. Dit betreuren wij ten zeerste.
09/10/11 Jongen (15) Boxmeer Door de politie is aan de RHWW verzocht assistentie te verlenen bij een verontrustende vermissing van een jongen. Terwijl de RHWW bezig was de reddingshonden teams te waarschuwen kwam de melding dat de jongen was gevonden.
09/10/11 Meisje (10) Rotterdam Terwijl een inzetteam van de RHWW in Aruba was werd door de RHWW een alarmerend bericht voor assistentie van de politie ontvangen over de vermissing van een meisje de dag ervoor. Aangezien het om een relatief klein zoekgebied ging en de RHH op dat moment een training in Vlaardingen had is aan de RHH verzocht dit zoekgebied voor haar rekening te nemen. Andere teams van de RHWW stonden standby mocht de inzet opgeschaald moeten worden naar een groter zoekgebied. Dit bleek echter niet noodzakelijk. Het meisje werd niet gevonden in het door de politie aangegeven zoekgebied.
Ook is er nog een AmberAlert uitgestuurd door de politie. Pas later werd door de politie het lichaam van het meisje in een woning van een bekende aangetroffen.
03/1011
t/m 11/10/11
Vrouw (35) Aruba

Vanaf 2 augustus 2011 wordt een 35 jarige Amerikaanse toeriste vermist op Aruba. Nadat de vrouw als vermist is opgegeven is door de autoriteiten en politie van Aruba met veel inzet op het land en in de zee naar de vrouw gezocht. Op verzoek van het Openbaar Ministerie van Aruba, het Korps Politie Aruba (KPA) en in samenwerking met het Landelijk Bureau Vermiste Personen van het KLPD (Zoetermeer) is aan de St. Reddingshonden RHWW verzocht om assistentie te verlenen bij het zoeken naar de vermiste vrouw. Het ervaren inzetteam dat aan de zoekactie in Aruba deelneemt bestaat uit 6 personen en 6 reddingshonden. Helaas heeft deze inzet niet geleid toto het terugvinden van de vermiste vrouw. KLIK HIER voor een verslag van deze zoekactie door de RHWW op Aruba.

16/09/11 Vrouw (35) Drunen Op verzoek van de politie en het KLPD (lbvp) is de RHWW met spoed ingezet op vrijdagavond 16 september. Het betrof een verontrustende vermissing van een vrouw uit Vlijmen. Er werden door de RHWW 12 reddingshonden en 14 vrijwilligers ingezet. Toen de zoekactie van start ging kwam het bericht dat de vrouw zich had gemeld bij een huisartsenpost.
04/09/11 Vrouw (89) Amstelveen Met 16 reddingshonden en 21 vrijwilligers werd het zoekgebied op verzoek afgemaakt. Eerdere inzetten van 17 en 21 augustus hadden nog niets opgeleverd. Aan het begin van de middag werd het lichaam van de vermiste vrouw door de reddingshonden gevonden.
21/08/11 Vrouw (89) Amstelveen Grootschalige inzet met 7 samenwerkende reddingshonden organisaties met 39 honden en 54 vrijwilligers levert ook nu nog geen resultaat op. De vrouw werd die dag niet gevonden. Op 4 september werd bij de derde zoekactie het lichaam van de vermiste vrouw aangetroffen.
17/08/11 Vrouw (89) Amstelveen De RHWW heeft op verzoek van de politie en het KLPD gezocht naar de vermiste vrouw. Er zijn 12 reddingshonden en 15 vrijwlligers ingezet. Eerder had de politie alo.a. speurhonden en een helikopter ingezet. Er is gezocht in de directe omgeving van waar de vrouw vermist is geraakt. De vrouw werd die dag niet gevonden. Op 4 september werd bij de derde zoekactie het lichaam van de vermiste vrouw aangetroffen.
03/07/11 Man (48) IJmuiden Met 44 reddingshonden en 58 vrijwilligers is het zeer uitgestrekte duingebied afgezocht zonder resultaat. De RHWW organiseerde deze inzet en deed met 17 personen en 17 reddinghonden mee. Op 5 september is het lichaam van de vermiste man door wandelaars aangetroffen in een duingebied welke ruim 2 km was verwijderd van de grens van het eerder doorzochte gebied.
24/06/11-06/07/11 Vrouw (48) Nerja - Spanje vanaf 24 juni is een team van de RHWW in gereedheid gebracht om te vertrekken naar Spanje i.v.m. de zorgelijke vermissing van een Nederlandse vrouw. Alles was in gereedheid echter de toestemming van de Spaanse autoriteiten is niet verkregen. Op 6 juli werd het bericht ontvangen dat zij door wandelaars levend is aangetroffen in een kloof.
10-21/6/11 Man (54) Marmaris - Turkije Op verzoek van de familie van de vermiste man en in overleg met het KLPD landelijk bureau vermiste personen en de plaatselijke autoriteiten in Turkije zal dinsdag 14 juni, zeer vroeg in de ochtend, een team van de RHWW bestaande uit 12 vrijwilligers en 9 reddingshonden naar Turkije afreizen. Nadat alles hiervoor was geregeld werd het trieste bericht ontvangen dat het lichaam van de vermiste man was aangetroffen in een ravijn.
4, 5/6/11 Vrouw (81) Wageningen Op 4 en 5 juni heeft de RHWW een verzoek gekregen van politie Gelderland Midden om te zoeken naar de vermiste vrouw. De samenwerkende reddingshonden organisaties werd hierbij betrokken waardoor 28 honden en een dertigtal vrijwilligers werden ingezet. De RHWW heeft de coördinatie verzorgt en zelf zon 16 honden en 19 vrijwilligers'ingezet. De vrouw werd door een reddingshondenteam gevonden, was onderkoeld maar maakte het naar omstandigheden redelijk goed.
29/5/11 Jongens (8,10) Nijmegen De RHWW kreeg het verzoek van de politie Gelderland Zuid om te zoeken naar twee vermiste kinderen. In de loop van de avond, toen de RHWW erbij werd betrokken werden rond 21:50 direct de reddingshondenteams gealarmeerd. Ook werd de samenwerkende reddingshonden organisatie geïnformeerd om eventueel de inzet op te schalen. Toen de eerste teams in Nijmegen aankwamen kwam het bericht dat de jongens terecht waren. De twee werden door een passagier door de sms-alert herkend in een trein op weg naar Amersfoort. In totaal werden in eerste instantie door de RHWW en de VRT 18 reddingshonden en 21 vrijwilligers ingezet. De RHWW had 15 reddingshonden en 16 vrijwilligers ingezet, die voor een deel nog onderweg waren.
10/05/11 Vrouw (68) Ewijk Op verzoek van de politie Gelderland-Midden is door de RHWW met spoed gezocht naar een sinds 13:00 uur vermiste vrouw (68). Het betrof een zorgwekkende vermissing, daardoor werden de reddingshondenteams aan het begin van de avond opgeroepen. De RHWW startte de zoekactie met 13 reddingshonden en 12 vrijwilligers. Op het moment dat de inzet zou worden opgeschaald kwam het bericht dat een wandelaar de vrouw, levend maar onderkoeld, had aangetroffen in de uiterwaarden, net voordat een reddingshondenteam het gebied in zou gaan.
22/4/11 Vrouw (70) Epen De RHWW kreeg het verzoek van de Politie Limburg zuid om te assisteren i.v.m. vermissing van een vrouw uit Noordwijk. In totaal werden hierdoor 27 reddingshonden en 35 vrijwilligers ingezet. De volgende reddingshonden groepen hebben aan deze zoekactie deelgenomen; VRT, RHH, RHN, VRH en de RHWW. De RHWW heeft 9 reddingshonden en 10 vrijwilligers ingezet bij deze zoekactie. Op 8 mei ontvingen wij het bericht dat het lichaam van de vermiste vrouw is gevonden in een ander gebied dan werd doorzocht.
27/3/11 Vrouw (57) Tiel Op verzoek van TROS Vermist en de politie is gezocht naar een sinds 17 maart vermiste vrouw. De RHWW heeft gezamenlijk met de VRT met in totaal 18 reddingshonden en 23 vrijwilligers gezocht. De RHWW heeft 14 honden en 17 vrijwilligers ingezet. Op 29 maart kwam het bericht dat het lichaam van de vrouw in het water ter hoogte van Dordrecht is aangetroffen.
21/03/11 Man (46) Leusden Op verzoek van de politie werd gevraagd mee te werken aan een zorgwekkende vermissing. In totaal konden 12 reddingshonden en13 vrijwilligers werden ingezet. Hierbij werden ook een groot aantal politieagenten ingezet. Gedurende de nacht werd zowel land als water in Leusden afgezocht. Op een bepaalde plaats hadden de honden verhoogde interesse waarop duikers van brandweer Amersfoort werden ingezet. Dit leverde niets op. De inzet werd hierop beëindigd.
Een paar uren later is de vermiste man zelf thuis gekomen. De RHWW heeft bij deze inzet 11 reddingshonden teams ingezet.
21/03/11 Meisje (14) Amersfoort Op verzoek van de politie hebben de VRT en de RHWW deelgenomen aan een spoedinzet n.a.v. de zorgwekkende vermissing van een meisje uit Amersfoort. Omstreeks 20:30 uur werden de vrijwilligers opgeroepen. In totaal werden 17 reddingshonden en 21 vrijwilligers ingezet. Net nadat de reddingshonden teams arriveerden kwam het bericht dat het meisje op een andere plaats dan het beoogde zoekgebied levend was aangetroffen. De RHWW heeft dit keer 14 honden en 16 personen ingezet.
20/03/11 Man (81) Almelo Als vervolg op de zoekactie van 14 maart is op verzoek opnieuw gezocht op het water. Dit keer werden 5 honden en 4 vrijwilligers ingezet. Ook toen werd de vermiste man nog niet direct aangetroffen. Op 1 april werd het lichaam van de man door voorbijgangers in het water nabij Vriezenveen aangetroffen.
14/03/11 Man (81 Almelo Op verzoek van de politie Almelo en het SOAD heeft de RHWW gezocht naar een sinds eind februari vermiste man. De RHWW heeft 4 reddingshonden en 4 vrijwilligers ingezet. Het zoekgebied betrof een kanaal. Eerder werden al zoekacties uitgevoerd door de politie met o.a. de inzet van een helikopter en een sonarboot. Gedurende deze zoekactie werd de vermiste man nog niet gevonden. Zie verder bij 20 maart.
12/02/11 Man (63) Spijkenisse

Via het VRT is de RHWW verzocht te helpen met de coördinatie voor deze zoekactie. In totaal waren bij deze actie 18 reddingshonden en 22 vrijwilligers betrokken. De RHWW heeft hiervan 15 honden en 17 vrijwilligers ingezet. Het te doorzoeken gebied bestond voornamelijk uit vlakte maar vooral de Grienden maakte het zoeken fysiek zwaar. Ook is er gezocht in de directe omgeving van de woning van de vermiste man. In de week van 18 februari 2011 ontvingen wij het bericht dat het lichaam van de vermiste man is gevonden. De vindplaats bleek een ander gebied dan op 12 februari is doorzocht. 

06/02/11 Jongen (10) Udenhout De RHWW heeft van de politie Brabant het verzoek ontvangen te assisteren bij de vermissing van een jongen. De RHWW heeft daarop de samenwerkende reddingshonden organisaties in het midden van het land gevraagd hieraan deel te nemen. In totaal werden hierdoor 32 honden en 45 vrijwilligers ingezet. Op het moment dat de eerste teams op locatie aankwamen kwam het bericht dat de jongen terecht was. De RHWW heeft zelf 17 reddingshonden en 24 vrijwilligers ingezet.
02/01/11 Man (83) Haarlem De RHWW heeft samen met de VRT op 2 januari 2011 gezocht naar een sinds 31/12/2010 vermiste man uit Haarlem. Op verzoek van de VRT heeft de RHWW aan deze zoekactie deelgenomen nadat de eerste contacten met de politie door de VRT waren gelegd. Het beperkte zoekgebied van 2 januari betrof een woonwijk en een bosgebied. In totaal werden 20 vrijwilligers met 16 reddingshonden van beide groepen ingezet. De RHWW heeft bij deze zoekactie 14 vrijwilligers en 13 reddingshonden ingezet. Omstreeks 20:15 uur kwam het bericht dat het lichaam van de vermiste man door de honden was gevonden.
2010 INZET NAAR ZOEKPLAATS RESULTAAT
12/12/10 Vrouw (79) Middelburg Vrijwilligers van de RHWW hebben deelgenomen aan een zoekactie naar een vermiste vrouw (79) uit Middelburg. In totaal werkten 20 vrijwilligers met hun reddingshonden mee aan deze zoekactie. Vrijwilligers van de RHWZ, Delta en RHWW werkten nauw samen met de Politie. Ondanks deze gezamenlijke inspanning heeft men geen succes gehad de vermiste vrouw te vinden. De RHWW heeft bij deze zoekactie 8 reddingshonden en 9 vrijwilligers ingezet. 15 december werd het bericht ontvangen dat het lichaam van de vermiste vrouw was aangetroffen in zijtak van het Kanaal door Walcheren.
31/10/10 Vrouw (63) Emmeloord Op verzoek van de VRT is de RHWW met 12 reddingshonden en 14 vrijwilligers betrokken geweest bij deze inzet. Hierbij ging het om een sinds 24 oktober 2010 vermiste vrouw uit Emmeloord. Door deelname aan deze inzet van de VRT, RHGG, RWO, RHH, RHGD, RHN, SRCN, RHWZ en RHWW konden in totaal 43 reddingshonden en 62 vrijwilligers worden ingezet. Er werd gezocht op het water en er werd door de reddingshondenteams gezocht op de vlakte zoals de oevers, bossages en bossen. De vermiste vrouw werd daarbij niet gevonden. Op 6 november is het lichaam van de vrouw in de Lemstervaart nabij Emmeloord aangetroffen.
16/10/10 Man (37) Geel ( België) Op verzoek van de VRH uit België heeft de RHWW assistentie verleend bij de inzet in Geel naar een vermiste man (37). Ook waren de RHH, de VRT en de SRCN bij de inzet betrokken. In totaal waren 23 reddingshonden en 34 personen ter plaatse. De RHWW was met 5 honden en 5 personen aanwezig om specifiek op het water te zoeken en daarbij de coördinatie van deze inzet uit te voeren. Toen alle groepen zich bij de brandweer in Geel aan het verzamelen waren kwam een melding binnen dat er in het Albertkanaal, in het zoekgebied, een lichaam was aangetroffen. Het betrof het lichaam van de vermiste man.
05/10/10 Man Oploo Op verzoek van de politie Brabant-Noord werd de RHWW gevraagd met spoed te helpen bij deze zorgelijk vermissing. Na de melding om 21:50 werden 12 honden en 15 personen van de RHWW ingezet en de samenwerkende reddingshondenorganisaties gebeld. Tijdens deze laatste actie kwam het bericht dat de man levend was aangetroffen.
02/10/10 Man (54) Culemborg Op verzoek van de politie Nijmegen is de RHWW verzocht te assisteren bij de vermissing van een man uit Culemborg. De RHWW heeft hierop 9 reddingshonden en 13 vrijwilligers ingezet. Aan het einde van de dag werd het lichaam van de vermiste man door de reddingshonden gevonden.
07/09/10 Man (67) Maastricht In overleg met de KLPD, de politie Maastricht en TROS Vermist heeft de RHWW gezocht naar een sinds 21 augustus 2010 vermiste man (67) uit Maastricht. Eerder hadden de Vlaamse Reddingshonden (VRH) dit weekend al gezocht op verzoek van de familie. Daarop werd besloten om 7 september een gezamenlijke inzet uit te voeren. Er werd in Maastricht vooral gezocht in bossages, groenstroken en een uitgebreid industriegebied. De RHWW heeft 9 reddingshonden en 12 vrijwilligers ingezet, de VRH was met 3 reddingshonden en 4 vrijwilligers aanwezig.
I
n de week van 18 februari 2011 ontvingen wij het bericht dat het lichaam van de vermiste man is gevonden. De vindplaats bleek een ander gebied dan op 7 september 2010 werd doorzocht.
26/08/10 Man (26) Schagen Op verzoek van de politie in Schagen is de RHWW met spoed ingezet vanwege de zorgelijke vermissing van een man (26) uit Schagen. De RHWW was met 12 reddingshonden en 13 vrijwilligers bij de inzet betrokken. Samen met de politie werd gezocht in een stedelijk gebied waaronder een spoorlijn. Rond 17:30 uur werd de zoekactie door de RHWW gestart in samenwerking met de politie. Een aantal politiefunctionarissen liepen daarvoor langs een spoorlijn. Naast deze spoorlijn werd de man onderkoeld, maar levend, door de politie gevonden.
07/08/10 Vrouw (34) Zevenaar Op verzoek van de politie is de RHWW met spoed ingezet om te zoeken naar een sinds 6 augustus vermiste 34 jarige vrouw uit Zevenaar. Er werden in eerste instantie 3 reddingshonden en 3 vrijwilligers ingezet. Toen de inzetgroep ter plaatse was en voordat werd gestart met de zoekactie kwam het bericht dat de vrouw inmiddels (levend) in de omgeving van Zevenaar was aangetroffen.
05/07/10 Man (63) Heemskerk Op verzoek heeft de RHWW met 9 reddingshonden en 11 vrijwilligers deelgenomen aan een inzet in Heemskerk. Er werd gezocht naar een sinds 4 juli 201 vermiste man. In het doorzochte gebied is niets gevonden. De dag na de inzet is de man verward in Beverwijk aangestroffen.
01/06/10 Man (30) Wierden Op verzoek van de politieregio Twente en in samenwerking met het KLPD heeft de RHWW met succes gezocht naar een sinds 27 mei vermiste Poolse man. Er werd gezocht op het water en op het land nabij de recreatieplas Het Lageveld in Wierden. Door de RHWW werden 12 reddingshonden en 14 vrijwilligers ingezet. Het lichaam werd aan het einde van de middag door de honden in een bosperceel gevonden.
21/05/10 Vrouw (20) Wolvega Op verzoek van de politie Wolvega is de RHWW met spoed ingezet vanwege de vermissing van een vrouw op 21 mei. De inzet vond plaats op de avond. De RHWW heeft die avond 9 personen en 6 reddingshonden ingezet. Overdag was al door de politie met o.a. een helikopter gezocht. Omstreeks 21.30 net toen de inzetgroep aankwam, werd het bericht ontvangen dat de vrouw door de politie in Emmeloord in goede gezondheid was aangetroffen. Ze is door de agenten meegenomen naar het bureau en vervolgens aan haar zorgkader overgedragen. Om 22.00 werd de inzet geëvalueerd en beëindigd.
02/05/10 Man (34) Groningen Op verzoek van de RHGG heeft de RHWW op 2 mei assistentie verleend bij de inzet naar de vermiste man (34). Het zoekgebied betrof een deel van de satd Groningen. Er is gezocht op de vlakte (stedelijk gebied) en op -en langs een aantal waterpartijen. In totaal werden 14 reddingshonden ingezet en 17 vrijwilligers. Op 5 mei kwam het bericht dat de man in het water van het van Starkenborghkanaal is gevonden buiten, het zoekgebied.
21/03/10 Man (55) Veghel Op verzoek van de politie is door de RHWW gezocht naar een vermiste man. De inzetgroep van de RHWW bestand uit 15 reddingshonden en 16 vrijwilligers. Die dag is in het doorzochte gebied in de directe omgeving van Veghel de vermiste man niet aangetroffen. De volgende dag is in de rivier de Aa het lichaam van de vermiste man aangetroffen op 10 km van het zoekgebied.
28/02/10 Man (48) Lauwersmeergebied Op verzoek van de politie is gezocht door de samenwerkende reddingshondenorganisaties naar een vermiste man uit Drachten in het Lauwersmeergebied. 28 honden en 42 personen namen deel aan deze inzet. De RHWW was met 10 honden en 11 vrijwilligers bij de inzet betrokken.
Op 26 maart is het lichaam van de vermiste man uit Drachten gevonden. Een campinggast vond het stoffelijk overschot in het water van het Nieuwe Robbengat.
13/02/10 Man (79) Stevensbeek Er is gezocht door de samenwerkende reddingshondenorganisaties naar een vermiste man op een mountainbike. 34 honden en 55 personen namen deel aan deze inzet. Tijdens de inzet werd het lichaam van de man gevonden. Hij was lopend met de fiets over het ijs van een bevroren zwemplas gezakt. De RHWW was met 9 honden en 11 vrijwilligers bij de inzet betrokken.
07/02/10 Man Nijmegen De politie Gelderland Zuid stad Nijmegen nam contact op met de RHWW voor een spoedinzet naar een vermiste hulpbehoevende man met een rolstoel. De man was in de avond als vermist gemeld en niet gekleed voor de koude temperaturen. De inzetgroep werd rond 01:00 in de nacht opgeroepen waarop de reddingshondenteams zich gingen voorbereiden op weg naar Nijmegen. Kort daarop kregen wij de melding dat de vermiste man was aangetroffen en de inzet van de RHWW niet meer nodig was. De politie sprak haar waardering uit voor onze professionele instelling en inzet om te assisteren.
17/01/10 Vrouw (54) Omgeving Lelystad De inzet kwam op verzoek van de familie en TROS Vermist en werd in samenspraak met de politie uitgevoerd. De volgende organisaties werden hierbij ingezet; RHWZ, RHH, RWO, VRT, RHGD, RHH en de RHWW. In totaal werden 41 reddingshonden en 60 vrijwilligers tijdens deze zoek actie ingezet. In de omgeving van Lelystad zijn er grote stukken bos doorzocht, ook ditmaal zonder resultaat. De RHWW was vertegenwoordigd met 14 reddingshonden en 17 vrijwilligers. Op 31 januari is het lichaam van de vermiste vrouw door een voorbijganger gevonden in een bosperceel welke nog niet eerder was doorzocht.
14/01/10 Man (66)

Leeuwarden

Op verzoek van de RWO is de RHWW betrokken bij de zoekactie naar de sinds 8 januari vermiste Leeuwarder. De zoekactie kwam tot stand in nauwe samenwerking en met ondersteuning van de politie. In totaal zijn tijdens deze zoekactie 15 reddingshonden en 20 vrijwilligers ingezet door beide vrijwilligers-organisaties. Er werd in de omgeving van Earnewâld zowel op het land als op het water gezocht naar de vermiste. De RHWW heeft met 11 honden en 12 vrijwilligers deelgenomen aan deze zoekactie. 26 januari is door een voorbijganger het lichaam van de vermiste in een sloot aangetroffen.
2009 INZET NAAR ZOEKPLAATS RESULTAAT
31/12/09 Vrouw (54) Omgeving Lelystad Op verzoek van de politie uit Lelystad heeft een inzetgroep van de RHWW op oudejaarsdag tot 19.00 uur gezocht naar de vermiste vrouw. De inzetgroep bestond uit 10 vrijwilligers en 11 reddingshonden. De vermiste vrouw werd daarbij nog niet gevonden.
29/11/09 Man (34) Rotterdam Een inzetgroep van de RHWW bestaande uit 4 vrijwilligers en 4 reddingshonden heeft op verzoek van de Zeehavenpolitie assistentie verleend bij het zoeken naar een vermiste man. Bij deze inzet werd door het aangeven van de honden daarna de verwarde man gevonden. 
15/11/09 Man (82) Oudeschans Een inzetgroep van de RHWW die uit 15 personen en 11 reddingshonden bestond heeft op verzoek van de politie gezocht naar een vermiste man uit Beerta. 30 minuten nadat met zoeken was gestart werd het lichaam van de man in een weiland gevonden.
11/11/09 Jongetje (5) Utrecht De RHWW heeft op verzoek assistentie veleend met een spoedinzet naar de vermiste jongen. Met 13 vrijwilligers en 14 reddingshonden is de RHWW naar Utrecht gereden. Tijdens het aanrijden bleek dat het jongetje net thuis was.
30/10 t/m 05/11/09 Man (55) Cochem - Duitsland Op verzoek heeft is een groep van de RHWW bestaande uit 21 vrijwilligers en 17 reddingshonden gezocht naar de vermiste man. Op 1 november hebben zij met de honden het lichaam van de vermiste man in de omgeving van het kasteel gevonden. Lees meer over deze inzet.
11/09/09 Man (54) Omgeving Heemskerk Op verzoek van de familie en in samenwerking met de Politie is met spoed gezocht naar een vermiste man. In totaal werden 33 vrijwilligers en 28 reddingshonden bij de zoekactie betrokken. De VRT, RHH en RHN waren al in het gebied aan het zoeken toen door één de honden het lichaam van de vermiste man werd gevonden. De RHWW was nog onderweg naar het zoekgebied en was met 14 honden en 17 vrijwilligers bij de zoekactie betrokken.
25/08/09 Man Omgeving Maurik Op verzoek van politie Gelderland Zuid is de RHWW s'avonds laat ingezet om naar de vermiste man te zoeken. Op het moment dat de RHWW nog naar het zoekgebied reed werd de man door een tip van een ontvanger van een sms-alert gevonden. De RHWW was met 13 reddingshonden en 15 vrijwilligers op weg naar Maurik.
05/08/09 Jongen (8) Henschotermeer bij Woudenberg Op verzoek van de brandweer is de RHWw gevraagd te zoeken naar een drenkeling. Met 3 honden en 3 personen is de RHWW naar het meer gegaan. Net voordat de honden ingezet zouden worden werd het lichaam van het jongetje in het water gevonden.
31/07/09 Man (62) Omgeving Den Helder Op verzoek van de politie is met spoed gezocht naar een vermiste man. Met 15 honden en 22 personen is gezocht door de RHWW, VRT, RHH en de RHN. De volgende dag is het lichaam van de man 15 km van het zoekgebied gevonden.
26/07/09 Man (42) Omgeving Rheden Opnieuw is gezocht naar de vermiste man, maar nu in een ander zoekgebied. In totaal zijn 24 honden en 36 personen ingezet samen is door de RHWW gezocht met de VRT en de RHH. Ook nu is de vermiste man daarbij niet gevonden.
19/07/09 Man (42) Omgeving Arnhem Op verzoek van de politie heeft de RHWW samen met RHH en de VRT gezocht naar een vermiste man. In totaal zijn 22 honden en 35 personen ingezet. De vermiste man is daarbij niet gevonden.
05/07/09 Man (23) uit Elten (D) Omgeving Elten Als vervolg op de inzet van 3 juli heeft de RHWW met 14 reddingshonden en 20 vrijwilligers gezocht naar de vermiste man. Samen met de RHH, RHN, RHGD, RHGG, RWO werden in totaal 35 honden en 60 vrijwilligers ingezet. Ook ditmaal werd de vermiste man nog niet gevonden.
Op 7 juli 2009 heeft de vermiste man zich bij de Duitse politie gemeld. Verdere gegevens over de vermissing zijn niet bekend gemaakt.
03/07/09 Man (23) uit Elten (D) Omgeving Elten Op verzoek van de familie heeft de RHWW met 11 reddingshonden en 14 vrijwilligers gezocht naar de vermiste man. Samen met de RWO, RHH, VRT, RHN, SRCN, RHGD werden in totaal 29 honden en 38 vrijwilligers ingezet. De vermiste man werd nog niet gevonden.
28/06/09 Man (60) uit Leeuwarden Omgeving Leeuwarden De RHWW heeft met 12 reddingshonden en 14 vrijwilligers gezocht naar de vermiste man. Samen met de RHGG, RWO, RHH, VRT, RHN, SRCN werden in totaal 32 honden en 42 vrijwilligers ingezet. De vermiste man werd niet gevonden tijdens deze inzet. Op 2 juli is het lichaam gevonden in een ander gebied dan werd doorzocht.
07/06/09 vrouw (46) uit Nijmegen Omgeving Nijmegen Op verzoek van de politie heeft een inzetgroep bestaande uit 13 reddingshonden en vrijwilligers gezocht naar een vermiste vrouw.
Nadat de reddingshonden van de RHWW werden ingezet is binnen 5 minuten de vermiste vrouw levend aangetroffen.
22/03/09 Vrouw (34) uit Wanroij Omgeving Wanroij Op verzoek van TROS Vermist is gezocht naar een vermiste vrouw (34) uit Wanroij. De volgende groepen werkten mee aan deze inzet; RHWW, RWO, RHGG, RHGD, SRCN, RHN en RHWZ. In totaal werden 32 reddingshonden en ongeveer 55 vrijwilligers ingezet. De RHWW was met 17 vrijwilligers en 12 reddingshonden vertegenwoordigd. Het doorzochte gebied in de omgeving van Wanroij betrof 250 hectare. Tot op heden is de vrouw nog niet gevonden.
08/03/09 Man (46) uit Schiedam Haven Schiedam Naar aanleiding van een inzet met honden op 7 december 2008 en op verzoek van de familie is er door het ondersteuningsteam van de RHWW met drie duikers gezocht in de haven van Schiedam. De vermiste man is daarbij niet gevonden.
28/01/09 Man (61) uit Slootdorp Omgeving Slootdorp Op verzoek van de politie heeft eeninzetgroep van de RHWW gezocht naar de vermiste man. 15 reddingshonden en 18 vrijwilligers zijn die dag zowel op het land als op het water actief geweest. De vermiste man werd ondanks de inzet van alle hulpdiensten (politie, klpd, brandweer, RHWW) nog niet gevonden. Op 5 maart is het lichaam van de vermiste man door een voorbijganger gevonden in het Amstelmeer bij Wieringemeer.
25/01/09 Man in invalidenwagen Nijmegen Op verzoek van de politie is de RHWW met 14 honden en 15 personen vanaf een trainingslocatie naar Nijmegen gegaan. Tijdens de rit kwam het bericht dat de man kort daarvoor levend was gevonden.
2008 INZET NAAR ZOEKPLAATS RESULTAAT
28 december Man (22) uit Den Bosch water bij Den Bosch#2007 Op verzoek van de politie te Den Bosch heeft de RHWW gezocht naar de vermiste man. Een inzetgroep van 4 reddingshonden en 7 vrijwilligers werd door de RHWW ingezet. Alle honden verwezen op het water onafhankelijk van elkaar nagenoeg op dezelfde plaats. Het duiken door de brandweer heeft nog geen resultaat opgeleverd. In februari 2009 is het lichaam gevonden in de Ertveldplas.
7 december jongen (19) uit Wolvega Wolvega Op verzoek van de politie heeft de RHWW in samenwerking met RHH, RWO, RHN, SCRN en RHGD gezocht naar de vermiste jongen. Nadat de inzet net van start was gegaan kwam de melding dat de jongen zelfstandig thuis was gekomen.
7 december Man (46) uit Schiedam Schiedam Op verzoek van "Vermist" heeft een groep van de RHWW die bestond uit 3 honden en 5 personen gezocht op het water bij Schiedam. De honden hebben getekend, de man is nog niet gevonden.
7 december Man (29 uit Urk Krammersluizen bij Bruinisse Opnieuw is een inzetgroep van de RHWW met 4 honden en 5 vrijwilligers wezen zoeken. Ook nu konden de honden goed werk leveren door de plaats te verwijzen. In de loop van de dag heeft de St SOAD het lichaam gevonden in de lijn waar de honden ook op 7 december al hadden aangegeven.
4 december Man (29) uit Urk Krammersluizen bij Bruinisse Op verzoek van de SOAD heeft de RHWW met 3 reddingshonden en 4 vrijwilligers gezocht naar een vanaf een binnenvaartschip te water geraakte matroos. De honden hebben alledrie onafhankelijk van elkaar verwezen. Op 7 december is het lichaam van de matroos gevonden in de lijn waar de honden hadden aangegeven.
26 november Man (51) uit Tilburg Wilhelmina kanaal dongen Op verzoek van de politie in Dongen heeft de RHWW met drie honden en 4 vrijwilligers gezocht naar een sinds 23 november vermiste man. Alle honden gaven op dezelfde plaats aan en deze plaats werd gemarkeerd d.m.v. een GPS. Op basis van die gegevens is op 27 november door het Dregteam gezocht. Het lichaam werd door dreggen gevonden op de plaats waar de honden aangaven.
11 oktober Man (33) uit Den Bosch Water bij Den Bosch op verzoek van de familie van de man is gezocht met drie honden en vier personen. Tijdens deze inzet werd niets gevonden. Een dag later werd door een visser het drijvende lichaam aangetroffen in dit drukke vaarwater.
6 juli vrouw (80) Schagerbrug (NH) Op verzoek van de politie Noord-Holland Noord is door de RHWW met 14 honden en 18 vrijwilligers gezocht naar de sinds 5 juli vermiste vrouw. Na de briefing van 14.00 uur werd om 14.30 uur gestart met zoeken. Rond 15.30 kwam de melding dat een van de honden het lichaam van de vrouw had aangetroffen aan de waterkant bij het kanaal.
5 april Man Omgeving Dongen Op verzoek van de politie heeft de RHWW met 3 reddingshonden en 4 vrijwilligers gezocht naar een vermiste man in de omgeving van Dongen bij het Wilhelminakanaal. De honden verwezen allemaal, maar duikers konden het lichaam toen nog niet vinden. Na het weekend werd door de sonarboot het lichaam gelokaliseerd in de directe omgeving waar de honden eerder aangaven. Het lichaam is door duikers geborgen.
26 maart Man (78) uit Ede Omgeving Amerongen Op verzoek heeft de RHWW 15 vrijwilligers en 14 reddingshonden ingezet om te zoeken naar de vermiste man. Die dag was er geen resultaat en er zou later verder worden gezocht. Op 29 maart kwam het bericht dat het lichaam van de vermiste man was gevonden in een ander gebied.
8 maart Man (34) uit Maastricht Sint Pietersberg Op verzoek van de politie is met spoed gezocht naar een vermiste man. Ruim 50 vrijwilligers en 32 reddingshonden van de RHWW, VRT, RHH, RHWZ, RHN, RHGG en de SRCN samen met polite en ME hebben bnaar deze vermiste man gezocht. Reeds aan het begin van de inzet werd de man aangetroffen in het zoekgebied. Hij verkeerde in redelijke gezondheid.
6 januari Man (83) uit Enschede Omgeving Enschede Op verzoek van de politie is door 61 vrijwilligers en 41 reddingshonden de omgeving van Enschede (Aamsveen) gezocht naar een sinds 16 december 2007 vermiste man. De RHWW had de volgende groepen uitgenodigd aan de zoekactie deel te nemen: RHH, VRT, RWO, RHWZ, RHGG, RHN, RHGD,en SRCN. Het is nog niet gelukt de vermiste man te vinden.
Op 19 januari is in het Twentekanaal bij de sluis in Eefde/Zutphen het lichaam van de vermiste man gevonden.
2007 INZET NAAR ZOEKPLAATS RESULTAAT
16 december Man (54) uit Helmond Helmond en omgeving Door 65 vrijwilligers en 45 reddingshonden werd de omgeving van Helmond afgezocht naar een sinds 24 november vermiste man. De RHWW had de volgende groepen uitgenodigd aan de zoekactie deel te nemen: RHH, VRT, RWO, RHWZ, RHGG, RHN, RHGD,en SRCN. Ondanks de grootschalige inzet is het niet gelukt de vermiste man te vinden.
Op 8 januari is het lichaam van de vermiste man gevonden in de Zuid-Willemsvaart.
21 oktober Man (43) uit Grootegast Stadskanaal Opnieuw werd in Stadskanaal gezocht naar de vermiste man. Dit keer met 25 vrijwilligers en 18 reddingshonden. Deze keer werd op verzoek van de RHWW ook de RWO, RHGG en de RHGD gevraagd mee te werken. In het afgezochte gebied werd de vermiste man ook dit keer niet gevonden. Op 1 december is het lichaam door jagers buiten het zoekgebied gevonden.
7 oktober Man (43) uit Grootegast Stadskanaal Op verzoek van TROS Vermist heeft de RHWW met 13 honden en 13 personen gezocht naar de vermiste man. De zoekactie heeft nog geen resultaat opgeleverd.
26 juli Man (18) uit Groningen Zelhem Op verzoek van de politie heeft de RHWW met 4 vrijwilligers en 4 reddingshonden op het water van een recreatieplas bij Zelhem gezocht naar de vermiste. De honden van de politie en de RHWW hebben onafhankelijk van elkaar verwezen waarop duikers van de brandweer verder zochten, daarop werd niets aangetroffen. De man bleek in overspannen toestand te zijn weggelopen maar is inmiddels thuis teruggekeerd.
13 juni Vrouw (73) uit Castricum Omgeving Castricum Op verzoek van de politie heeft de RHWW met 15 vrijwilligers en 9 reddingshonden gezocht naar de vermiste vrouw. Op verzoek van de RHWW werden ook de volgende organisaties bij de inzet betrokken, RHH, RWO, VRT, RHGG, RHWZ, SRCN. In het doorzochte gebied werd de vrouw niet gevonden. De volgende ochtend kwam het bericht dat de vrouw levend in Wijk aan Zee is aangetroffen.
2 april Man (47) uit Hengelo (Gld) Ommen en omgeving Eind april 2009 is door medewerkers Staatsbosbeheer het lichaam in een rietkraag in de Vecht bij Hasselt gevonden ruim 25 km van de onderstaande zoekgebieden.
De RHWW heeft met 7 personen en 7 reddingshonden op verzoek van de politie  en op grond van verkregen informatie een ander natuurgebied afgezocht. Ook deze 4e zoekdag heeft in deze vermissingszaak nog geen resultaat opgeleverd.
18 maart Man (47) uit Hengelo (Gld) Ommen en omgeving Deze vervolginzet werd met 6 organisaties (34 honden en 44 personen) uitgevoerd om te zoeken naar de vermiste man. Ook deze 3e zoekdag heeft heeft nog geen resultaat opgeleverd.
4 maart Vrouw (80) uit De Wijk bij Meppel Omgeving De Wijk Met 11 reddingshonden en 14 personen heeft de RHWW gezocht naar een vermiste bejaarde vrouw. De honden verwezen op het water vervolgens kwamen duikers van de brandweer nog in actie. Het lichaam van de vermiste vrouw is 14 maart gevonden, ter hoogte van de plaats waar de honden op 4 maart hebben aangegeven.
11 februari Man (47) uit Hengelo (Gld) Ommen en omgeving Deze vervolginzet werd met 5 organisaties (36 honden en 47 personen) uitgevoerd om te zoeken naar de vermiste man. Ook deze 2e zoekdag heeft heeft nog geen resultaat opgeleverd.
4 februari Man (47) uit Hengelo (Gld) Ommen en omgeving Een grootschalige inzet met 7 organisaties (44 honden en 66 personen) heeft gezocht naar de vermiste man. Het verzoek aan de RHWW kwam van het KLPD. Deze tot dusver grootste inzet, door vrijwilligers uitgevoerd, heeft nog geen resultaat opgeleverd.
28 januari Man (85) uit Eindhoven Omgeving Eindhoven Een inzetgroep van de RHWW (18 personen en 15 reddingshonden) hebben op verzoek van de politie gezocht naar een vermiste bejaarde man. De vermiste man is 22 mei gevonden in een door een hoog hek afgesloten zandafgraving. De zandafgraving maakte geen deel uit van het zoekgebied.
20 - 24 januari Man (58) uit NL Spanje Een inzetgroep van de RHWW met 9 reddingshonden en 11 personen is op dit moment in Spanje aan het zoeken naar de vermiste man. De man werd door de spaanse politie gevonden en is met verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. Lees meer over deze inzet.
16 januari Vrouw (75) Baflo (Gr) Op verzoek van de politie heeft een inzetteam van de RHWW met 4 honden en 3 personen hulp verleend bij het zoeken naar de vermiste vrouw. Het zoeken vond plaats vanuit een boot. Tijdens de zoekactie werd het lichaam van de vermiste vrouw op een nabijgelegen omgeploegde akker gevonden.
2006 INZET NAAR ZOEKPLAATS RESULTAAT
10 december Vrouw (53) Omgeving Waalwijk De dag voor de zoekactie werd het lichaam van de vermiste vrouw teruggevonden. Er zouden 18 personen en 16 reddingshonden van de RHWW worden ingezet.
21 november Man (46) Vethuizen Door een team van de RHWW met 4 reddingshonden en 3 personen is hulp verleend bij het zoeken naar de vermiste man bij een plas. De honden hebben verwezen. Het lichaam kon echter ondanks de inzet van duikers van het duikteam van de brandweer niet worden gevonden. Ook is uitgebreid gedregd. Op 15-1-07 kwam het bericht dat het lichaam van de vermiste in de waterplas is gevonden daar waar de honden eerder in november 2006 hadden aangegeven.
19 november Vrouw (49) uit Wolvega Omgeving Wolvega Door een gezamenlijke zoekactie met 58 personen en 34 reddingshonden is met succes gezocht naar het lichaam ven de vermiste vrouw. De RHWW heeft RHH, RWO, VRT en de RHGG gevraagd teams te leveren voor deze actie. De RHWW zelf leverde 22 personen en 16 reddingshonden. Aan het begin van de middag werd door een van de teams het lichaam van de vermiste vrouw gevonden.
18 november Man (76) uit Mook Omgeving Mook Gedurende het aanrijden van het inzetteam met 13 reddingshonden en 16 personen kwam het bericht van de politie dat de vermiste man levend was teruggevonden door een hond van een wandelaar.
2- 9 juli Vrouw (26) uit Rotterdam Noorwegen (Jotunheimen) Een inzetteam van de RHWW heeft met 4 honden en 7 personen naar de vermiste vrouw gezocht. Het lichaam van de vermiste vrouw is op 20 augustus 2006 door een schipper in het Gjendemeer gevonden.
Lees meer over deze inzet.
21 mei Vrouw (71) uit Leidschendam Omgeving Leidschendam Op verzoek van familie van de vermiste vrouw is de RHWW met 13 reddingshonden en 15 personen in actie geweest. Zowel op het water als op het land (vlakte) is gezocht. De honden hebben gedurende de zoekactie niets aangegeven. Tot op heden is de vrouw nog vermist.
26 maart Man (43) uit Nigtevecht Nigtevecht Op verzoek van de politie is met 4 reddingshonden en 4 personen gezocht naar een vermiste man. Doordat de honden op dezelfde plaats verwezen werden duikers van de brandweer ingezet. Die dag werd de vermiste niet gevonden. De volgende dag werd het lichaam drijvend aangetroffen in het Amsterdam Rijnkanaal.
11 maart Man (28) uit Lemmer Boornzwaag, Langweer Op verzoek van de politie is opnieuw gezocht naar de vermiste man. Ook dit keer werd er op het water gezocht. Er werden 2 reddingshonden en in totaal 6 personen van de RHWW ingezet. De honden hebben op het water verwezen maar de duikers hebben niets kunnen vinden. Het lichaam van de vermiste man is inmiddels in het water gevonden op enkele meter verwijderd waar de honden hadden verwezen.
14 februari Man (32) Omgeving Willemstad Op verzoek van de politie heeft de RHWW met 3 honden en 3 personen gezocht naar een vermiste man. Er werd op het water gezocht, daarbij hebben de honden alle drie verwezen. Vervolgens is er gedregd en er zijn duikers ingezet. Het lichaam van de vermiste man is 30 maart door een schipper gevonden in de lijn waar de honden eerder hadden verwezen.
5 februari Vrouw (62) uit Waardenburg Omgeving Waardenburg Een gezamenlijke inzet van de RHWW met de RHH, de RWO en de VRT en in totaal 42 personen en 24 reddingshonden heeft niet geleid tot het vinden van de vermiste vrouw. Het lichaam van de vrouw is door een wandelaar in een sloot in de uiterwaarden op 9 maart gevonden.
29 januari Vrouw (62) uit Waardenburg Omgeving Waardenburg Op verzoek van TROS Vermist heeft een team van de RHWW met 11 reddingshonden en 14 personen gezocht naar de vermiste vrouw. Het lichaam van de vrouw is door een wandelaar in een sloot in de uiterwaarden op 9 maart gevonden.
21 januari Man (28) uit Lemmer Boornzwaag, Langweer Een team van de RHWW heeft op verzoek van de politie met 4 honden en 5 personen gezocht naar de vermiste man. De honden hebben op het water verwezen. Het lichaam van de vermiste man is inmiddels in het water gevonden op enkele meter verwijderd waar de honden hadden verwezen.
14 januari Man (73) uit Rijen Wilhelminakanaal bij Dongen Op verzoek van de politie heeft een inzetteam van de RHWW met 3 reddingshonden en 5 personen met een boot op het Wilhelminakanaal gezocht naar de vermiste man. De honden hebben allen verwezen. Daarna is met dreggen begonnen maar de vermiste man werd nog niet gevonden. Op 20 februari werd het lichaam van de vermiste man door een schipper gevonden.
12 januari Vrouw uit Ridderkerk Oosterpark bij Ridderkerk Een inzetteam van de RHWW met 2 reddingshonden en 4 personen heeft op het water gezocht naar een vermiste vrouw. De honden hebben verwezen. Duikers hebben toen verder gezocht maar de vermiste vrouw werd niet gevonden. Op 28 mei is het lichaam van de vermiste vrouw in de Nieuwe Maas bij Rotterdam gevonden.
2005 INZET NAAR ZOEKPLAATS RESULTAAT
28 december Vrouw (45) uit Amsterdam Kennemerduinen Een inzetteam van de RHWW met 4 reddingshonden en 5 personen heeft op verzoek van de politie een specifiek deel van de Kennemerduinen doorzocht. De vermiste vrouw werd toen niet gevonden. Inmiddels werd bekend dat het lichaam van de vrouw meer dan 10 km buiten het doorzochte gebied gevonden is.
11 december Kindje (3) uit Amsterdam Grachten in Amsterdam Een inzetteam van de RHWW met 4 reddingshonden en 6 personen heeft op verzoek van de politie op het water in de grachten van Amsterdam gezocht een kindje. Op de plaats waar de honden interesse toonden is gedregd maar het kindje werd niet gevonden. Het lichaam van het kindje is op 5 januari in het water gevonden op de plaats waar de honden interesse toonden.
7 december Vrouw (75) uit Heteren Omgeving Heteren Een inzetteam van de RHWW met 15 honden en 20 personen is op verzoek van de politie ingezet. Gedurende de avond en een deel van de nacht is gezocht maar de vermiste vrouw werd nietgevonden. De week voor de kerstdagen werd het lichaam van de vermiste vrouw gevonden in een sloot nabij een boerderij.
19 november Vrouw (45) uit Amsterdam Kennemerduinen Opnieuw is er door een inzetgroep van de RHWW gezocht naar een vermiste vrouw. Dit keer werden 11 honden en 18 personen ingezet. De vermiste vrouw werd daarbij niet gevonden. Inmiddels werd bekend dat het lichaam van de vrouw meer dan 10 km buiten het doorzochte gebied gevonden is.
12 november Vrouw (35) uit Zwolle Omgeving Lunteren Tijdens een inzet met 22 honden en 36 personen van de RHWW, RHH en RWO is het lichaam van de vermiste vrouw gevonden.
30 oktober Vrouw (45) uit Amsterdam Kennemerduinen Een grote inzet met teams van de RHWW, RHH, RWO, VRT en RHWZ bestaande uit 29 reddingshonden en 50 personen hebben gezocht in het uitgestrekte gebied van de Kennemerduinen. De vermiste vrouw werd daarbij niet aangetroffen. Inmiddels werd bekend dat het lichaam van de vrouw meer dan 10 km buiten het doorzochte gebied gevonden is.
22/23 oktober Vrouw (35) uit Zwolle Omgeving Lunteren Een inzetteam van de RHWW heeft met 16 honden en 19 personen gezocht naar de vermiste vrouw. In het doorzochte gebied dat voornamelijk uit bos bestond is de vermiste vrouw niet gevonden. Inmiddels is het lichaam van de vrouw door de honden gevonden tijdens een inzet op 12 november.
25 augustus Pater (91) uit Steyl Steyl Een spoedinzet van de RHWW met 14 honden en 19 personen heeft succes gehad. De pater werd binnen 15 minuten door de reddingshonden LEVEND gevonden.
20, 21 augustus Man (49) uit Spierdijk (NH) Ginkelse zand Een inzetteam van de RHWW, RHH, VRT en RWO bestaande uit 24 reddingshonden en 30 personen hebben op verzoek van de politie gezocht naar de vermiste man. Op 21 augustus werd het lichaam van de vermiste man door de honden gevonden.
19, 24 april Man (38) uit Boskoop Boskoop Een team van de RHWW heeft met 10 honden en 14 personen gezocht naar de vermiste man. Er is door de honden op de Gouwe een verdachte plaats aangegeven, maar de man werd toen niet gevonden.
Vervolgens zou een team van 9 personen en 3 honden daar weer gaan zoeken. Tijdens de rit naar Boskoop kwam de melding dat het lichaam was aangetroffen in de Gouwe.
10 april Vrouw (54) uit Tilburg Tilburg, omgeving ziekenhuis Een inzetteam met 13 honden en 19 personen heeft gezocht naar de vermiste vrouw. De zoektocht was nog maar net begonnen toen het bericht kwam dat in een nog te doorzoeken gebied het lichaam van de vermiste vrouw was gevonden.
11 februari Man (47) uit Bunde (L) Omgeving Stuw Borgharen Een inzetteam waaronder duikers (6 personen en 2 honden) hebben opnieuw gezocht bij de stuw. Door toenemend wateraanbod bleek ook deze inzet niet mogelijk om te duiken op de door de honden verwezen plaatsen. Het lichaam van de vermiste man is 22 februari door passanten bij Stevensweert gevonden.
5 februari Man (47) uit Bunde (L) Omgeving Stuw Borgharen en Maas Een inzetteam  van de RHWW (11 honden en 15 personen) heeft gezocht naar de vermiste man.
30 januari Vrouw (48) uit Oud-Beijerland omgeving Oud-Beijerland Een inzetteam van de RHWW heeft met 15 reddingshonden en 22 personen gezocht naar de vermiste vrouw. 16 april is het lichaam van de vermiste vrouw gevonden, 6 km afstand van het eerdere zoekgebied.
24 januari Man (32) uit Amsterdam Omgeving
Amsterdam-Oost
Een inzetteam van de RHWW heeft met 14 personen en 12 reddingshonden gezocht op land en op het water. Vanwege verwijzingen van een aantal honden op het water is door duikers van de Brandweer ter plaatse gezocht. Eind maart werd het lichaam van de vermiste man gevonden in het verlengde van het kanaal waar eerder de honden hadden verwezen.
9 januari vrouw (62) uit Zuidlaren Omgeving Zuidlaren Een inzetteam van de RHWW bestaande uit 18 personen en 15 reddingshonden heeft in het bosrijke gebied gezocht naar de vermiste vrouw. Eind maart werd de vrouw door een visser in het Zuidlaardermeer gevonden.
2004  INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
30 oktober twee kinderen (9 en 12) uit Westervoort Westervoort Op het moment dat de eerste reddingshonden teams zich melden bij de politie in Westervoort werd et bericht ontvangen dat beide kinderen terecht waren.
9 oktober Man (38) uit Polen Omgeving van Airport Niederrhein (D) Tijdens een trainingsweekend van de RHWW werd door reddingshonden nabij een zandafgraving het lichaam van de vermiste Pool gevonden.
15 augustus Man (38) uit Polen Directe omgeving Airport Niederrhein (D) Op verzoek van een bedrijf werd gezocht naar een vermiste poolse medewerker. Ook dit keer werd door de RHWW, RHH, VRT en Kappa  gezamenlijk gezocht. In totaal werden dit keer 22 reddingshonden en 35 personen ingezet. De zoekactie heeft die dag niet geleid tot het vinden van de vermiste man. Het lichaam van de vermiste werd op 9 oktober gevonden
10 augustus Man (69) uit Hauberg bij Elten (D) Omgeving tussen Spijk en Elten Op verzoek van de Politie Zevenaar heeft de RHWW de inzet opgestart. Samen met de RHH, VRT en Kappa met in totaal 23 reddingshonden werd gezocht naar de vermiste man. Tot op heden heeft de grootschalige inzet nog niet geleid tot het vinden van de vermiste.
15 mei Jongen (4) uit Luttelgeest Luttelgeest De RHWW zou aan deze inzet deelnemen met 11 reddingshonden. In totaal zou het een inzet zijn met 28 honden o.a. met die van de RHWZ, RWO en RHH. Toen de eerste reddingshondenteams arriveerden werd het lichaam van de jongen door de brandweer in het water gevonden.
24 april Vrouw (79) uit Doorwerth Doorwerth en omgeving De RHWW is met 10 honden en 13 personen op verzoek gaan zoeken naar een vermiste vrouw. De twee dagen en nachten vermiste vrouw werd op de heide, levend en goed aanspreekbaar, gevonden door een wandelaarster vlak voor dat daar een zoekteam met de honden aankwam.
14 april Man uit Meppel Hogeveensevaart De RHWW heeft met 4 honden en 9 personen gezocht naar de vermiste man. De honden hebben verwezen en vervolgens zijn de duikers gaan zoeken, die dah heeft men de vermiste niet kunnen vinden. Op 22 april op 300 meter van de plaats waar de honden verwezen is het lichaam van de vermiste man in het water gevonden.
1 april Vrouw (76) uit Eede-Zeeland. Omgeving Eede en Leopold kanaal De RHWW heeft samen met de Vlaamse Reddingshonden en de RHWZ met in totaal 16 personen en 13 reddingshonden gezocht naar de vermiste. Die dag werd nog niets gevonden. Tijdens de evaluatie van de zoekdag werd door de inzetleiding aangegeven dat er nog een verder gelegen gedeelte langs het kanaal doorzocht moest worden. De volgende dag werd het lichaam van de vermiste vrouw in dat aangegeven gedeelte gevonden in het water.
8 februari Vrouw (79) uit Harreveld Kanaal bij Harreveld 5 honden en 5 personen van de RHWW zijn ingezet en hebben samen met de brandweer Lichtenvoorde en het duikteam gezocht op het water. De avond van dezelfde dag werd het lichaam van de vrouw kilometers verder in het water gevonden. 
21,22 en 25 januari Man (40) uit
Schin op Geul
Belgische Ardennen, Hoge Venen Een zoektocht in België heeft nog niet geleid tot het vinden van de vermiste man. De RHWW heeft een inzetteam van in totaal 12 reddingshonden en 15 personen ingezet. Het lichaam van de vermiste man is op 30 september 2009 door een schaapsherder gevonden een paar honderd meter buiten het toenmalige zoekgebied.
2003  INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
30 december Vrouw (65) uit Wehl Oude IJssel bij Laag-Keppel 4 honden en 4 personen van de RHWW hebben samen met de brandweer Wehl en het duikteam gezocht op het water. Nadat door de honden op het water werd verwezen werd een walkant doorzocht. Het lichaam van de vrouw werd door de honden onder het riet in het water aangetroffen.
16 december Man (75) uit Bolsward Bolsward 3 honden en 5 personen van de RHWW zochten op verzoek van de politie in de grachten en de vaart bij Bolsward. Inmiddels is de man door vissers gevonden.
16 november Vrouw (40) uit Haarlem Zandvoort 18 personen en 12 honden hebben in het duingebied bij Zandvoort gezocht naar de vermiste vrouw. Zij werd daar niet gevonden. Later op de dag werd bekend dat de vrouw in verwarde toestand was aangetroffen in Breda.
9 november Man uit Geel (België) Albertkanaal bij Geel (België) Een inzetgroep van 6 personen en 5 reddingshonden heeft gezocht naar een vermiste man. Op verzoek werd het Albertkanaal afgezocht. De honden verwezen op het water. De man is nog niet gevonden.
2 november Man (70) uit Aalsmeer Alkmaar Door een inzetgroep van 20 personen en 14 reddingshonden is gezocht in de omgeving van het ziekenhuis. de parken, bossen en het water. De man werd tijdens de inzet niet gevonden. Op 7 november werd door een wandelaar het lichaam van de man gevonden in Limmen, 10 km van het ziekenhuis.
26 oktober Man (64) uit Hoorn Hoorn Een inzetgroep van 8 personen en 4 reddingshonden heeft in Hoorn vergeefs gezocht naar de vermiste man. Het lichaam van de man werd eind december in het riet van een recreatiegebied gevonden.
23 sept t/m
1 okt
Vrouw (30) uit Amsterdam Mulanje - Malawi
(Zuid-Afrika)
Het zoeken door een inzetgroep met 9 personen en 6 reddingshonden heeft ondanks de fysiek zware inspanningen nog niet geleid tot het vinden van de vrouw. De vrouw is nog steeds vermist. Lees meer over deze inzet.....
18, 19 september Vrouw (35) uit Almere-hout Omgeving Almere-hout Een inzetgroep van 15 personen en 11 honden hebben gezocht naar de vermiste vrouw. De vrouw is levend gevonden.
14 september Vrouw (43) uit Sonnega (Friesland) Omgeving Sonnega Door een inzetgroep van 16 personen en 12 honden is de gehele dag de omgeving doorzocht in drie groepen. De vrouw werd niet gevonden, zij is nog steeds vermist.
28 aug t/m
4 sept
Man (51) uit
It Heidenskip (Friesland)
Pont Scorff - Frankrijk
(Bretagne)
Door de inzetgroep (8 honden en 11 personen) is op de eerste zoekdag het lichaam van de man gevonden.
Lees meer over deze inzet.....
8 juli Man uit Voorburg Oostvoornse meer De RHWW werd door de politie om assistentie gevraagd ivm de vermissing van een man. Een inzetteam van de RHWW (6 honden en 9 personen) heeft naar de vermiste man gezocht. De honden hebben aangegeven, duikers van de marine hebben in het watergezocht. 8 december is de man geborgen nadat sportduikers het lichaam aantroffen op 40mtr diepte.
18 juni Vrouw (52) uit NL België Het ondersteuningsteam van de RHWW heeft gezocht naar een Nederlandse vermiste vrouw in België. Tot op heden nog niet gevonden
9 juni Jongen (17) uit Amsterdam Recreatieplas ´t Hambroek bij Haarlo / Borculo De RHWW werd om assistentie gevraagd. Tijdens de rit van het inzetteam naar het zoekgebied werd door een duiker de jongen gevonden. Hij bleek door verdrinking om het leven gekomen.
4 juni Jongen (5) uit Soest Henschotermeer bij Woudenberg Een inzetteam van de RHWW werd om assistentie gevraagd bij de vermissing van de jongen. Op het moment dat het inzetteam ter plaatse kwam werd de kleuter door een van de al aanwezige duikers van de Brandweer gevonden. De kleuter is door verdrinking om het leven gekomen.
30 mrt t/m
7 april
Man (46) uit
Hilversum
Tanah Rata - Maleisië (cameron highlands) De inzet heeft nog geen resultaat gehad, de man is nog vermist.
Lees meer over deze inzet.....
2002  INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
1 december
 
Man (55) uit Huissen Arnhem Een inzetteam van de RHWW (14 honden en 21 personen) heeft naar de vermiste man gezocht in de bosrijke omgeving van Arnhem. De zoektocht heeft die dag niet geleid tot het vinden van de vermiste man. Het lichaam van de man is inmiddels aangetroffen buiten het zoekgebied in de bebouwde kom.
31 oktober Man (77) uit Doetinchem Oude IJssel bij Doetinchem Een inzetteam van de RHWW (4 honden en 4 reddingshondengeleiders) heeft geassisteerd bij het zoeken naar de vermiste man in de Oude IJssel. De vermiste man is d.m.v. dreggen op 1 november gevonden nabij de plaats waar de honden hebben gereageerd. Lees meer bij "Nieuws"
20 oktober Meisje (3) uit Duitsland Omgeving Meerlo (bij Venraij) Via LiSAR heeft een inzetteam van de RHWW (14 honden en 18 personen) deelgenomen aan deze zoekactie. Tijdens deze grote zoekactie heeft een Politiehond het meisje levend gevonden.
Lees meer bij "Nieuws"
17 augustus Man (46) uit Arnhem Rhederlaag Een inzetteam van de RHWW heeft op de Rhederlaag gezocht naar een vermiste man. Beide ingezette reddingshonden hebben los van elkaar aangegeven. 
18 augustus is door duikers van Brandweer Arnhem het lichaam, in de nabijheid van de aangegeven plaats, geborgen. 
11 augustus Armeense man (34) uit Syrië Omgeving Zeewolde Een inzetteam van de RHWW heeft met 13 personen en 6 reddingshonden tot het vallen van de duisternis gezocht maar niet kunnen vinden. Het lichaam van de man is 12 augustus bij een gemaal buiten het doorzochte gebied gevonden.
17 en 26 juni Man (30) uit Hilversum Natuurgebied bij Hilversum Een inzetteam van de RHWW heeft op twee dagen gezocht naar de vermiste in het uitgestrekte natuurgebied bij Hilversum. Op 26 juni vonden de reddingshonden het lichaam van de vermiste man.
26 mei
Man (30) uit Hoorn Markermeer bij Warder Een inzetteam van 3 reddingshonden en 4 personen heeft op verzoek gezocht naar een man die van een schip overboord was geslagen. De honden hebben op het water verwezen. Duikers hebben gezocht maar niet gevonden. De man is 2 juni geborgen. Lees meer...
18 mei
Vrouw (40) uit Giesbeek Directe omgeving Giesbeek Een inzetteam van 4 reddingshonden en 5 personen heeft met een snelle inzet de vermiste vrouw levend teruggevonden. De inzet was op verzoek van de Politie in Zevenaar. Lees meer...
16 en 21 februari Man (61) uit Ravel- België België, omgeving Ravel, boven Turnhout. De grootscheepse samenwerking met Belgische brandweer en politie, samen met 5 Nederlandse reddingshondengroepen en vele andere personen heeft nog niet geleid tot het vinden van de vermiste man.
De man is nog steeds vermist.
27,28 januari Man (62) uit Eibergen Rekken, de Berkel Op verzoek van de brandweer zijn 5 reddingshonden ingezet om een drenkeling te lokaliseren. De honden hebben los van elkaar de plaats aangegeven. Vanwege de sterke stroming kon men de drenkeling toen nog niet bergen. Uiteindelijk is de drenkeling tot aan Lochem afgedreven en daar op 13 februari gevonden en geborgen
18 jan. t/m 25 januari Man (41) uit Zwolle Thailand
(Koh Samet)
Een inzetteam van 5 reddingshonden en 8 personen hebben een week lang vergeefs gezocht op het Thaise eiland naar de vermiste man. De man is nog steeds vermist. KLIK HIER VOOR DE POSTER
2001  INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
29 okt. t/m 4 nov. Man (50 jaar) uit Almelo Frankrijk 
(Drôme - Die)
Een inzetteam van 6 reddingshonden en 10 personen heeft gedurende 5 volle dagen intensief in bergachtig gebied naar de vermiste gezocht. Er werd in het doorzochte gebied nog niets gevonden. Wel hebben de honden bij de ravijnwand getekend. De man is in april 2002 geborgen in het ravijn.
21 oktober Man (31 jaar) uit Langerak Loonse en Drunense Duinen Tijdens een gezamenlijke inzet van de RHWW, RHH, KAPPA, RHWZ, VRT en LISAR werd de man door één van de honden gevonden. In totaal werden in dit grote zoekgebied 24 honden ingezet en 47 personen. 
21 augustus Man (63 jaar) uit Spijkenisse De grienden aan de Oude Maas bij Hoogvliet Een inzetteam van 6 personen en 5 reddingshonden hebben een tweede zoektocht gehouden (zie ook 15 juli). Dit keer werden een groot deel van de grienden doorzocht. Er werd niets gevonden. De man is nog steeds vermist
12 augustus Vrouw (66 jaar) uit OC Deelen Omgeving OC Deelen Een gezamenlijke inzet met meerdere reddingshonden groepen met in totaal 35 personen en 19 honden heeft nog niet geleid tot het vinden van de vrouw. De vrouw is nog steeds vermist.
15 juli Man (63 jaar) uit Spijkenisse Omgeving Hoogvliet Een inzetteam van 14 personen en 10 reddingshonden hebben gezocht naar de vermiste. Op het water werd door de honden wel verwezen, maar er werd nog niets gevonden. De man is nog steeds vermist.
1 juli Man (39 jaar) uit Süderwick Süderwick (DL) Een team van 10 personen en 9 reddingshonden hebben gedurende de gehele dag gezocht. Er werd in het doorzochte gebied niets gevonden. De man is nog steeds vermist.
24 mei Man (28 jaar) asielzoeker uit Iran Zutphen Toen een inzetteam onderweg was naar de plaats waar de man te water was geraakt werd hij gevonden door een duiker van de brandweer. In het ziekenhuis is de man overleden.
18 april Vrouw (63 jaar) uit Maastricht De Maas Een inzetteam en 4 reddingshonden hebben op de Maas de plaats van de te water geraakte auto met daarin de bestuurster gelokaliserd. Door het hoge water kon de auto met slachtoffer pas op 6 mei worden geborgen.
5 april Man (21 jaar) uit Schipluiden Wedde - Groningen Een inzetteam van 6 personen en 5 reddingshonden hebben gezocht naar een eerder te water geraakte man. Door de honden werd de plaats gelokaliseerd. Het slachtoffer werd een dag later op deze plaats door dreggen gevonden.
17 t/m 24 maart Slachtoffers brugramp Rivier de Douro in noordelijk Portugal Door een inzetteam van 7 personen en 4 reddingshonden is gezocht naar slachtoffers die in twee personen auto's en een touringcar zaten. In totaal zijn 17 slachtoffers gedurende de inzet gevonden.
  Meer info KLIK HIER
2 januari Jongen (14 jaar) uit Nijverdal  Westen van 
 Nijverdal/Holterberg
Door 5 reddingshondenteams en in totaal 7 personen werd, na een oproep midden in de nacht, naar deze vermiste jongen gezocht op verzoek van de Politie. De jongen werd in de loop van de dag bij een vriendje thuis aangetroffen. Hij was daar ondergedoken na een ruzie thuis.
 2000
 INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
19 november
Man (25 jaar) uit Brielle Amsterdam Nabij de Hemhavens in Amsterdam is gezocht op de vlakte en op het water naar de vermiste man. Er is door een drietal honden op dezelfde plaats op het water een verwijzing gegeven, duikers konden vervolgens nog niets vinden. Er werd door de RHWW met 12 reddingshonden teams, 4 ondersteuningsteamleden (duikers) en een inzetleiding gedurende de gehele dag gezocht.
Op 3 december is het lichaam van de man gevonden op de door de honden aangegeven plaats.
23 september
Man (68 jaar) uit Kruisland Kruisland en omgeving Deze inzet heeft na een lange zoekactie geen direct resultaat opgeleverd. Er werd gezocht op de vlakte en op het water. Er werden 11 reddingshonden teams en 6 ondersteuningsteamleden en een inzetleider door de RHWW ingezet. De inzet werd gedaan op verzoek van de Politie (Steenbergen).
Op 26 september is het lichaam van de man, niet door ons, gevonden.
14 en 16 september
Vrouw (64 jaar) 't Goy (Amsterdam-Rijnkanaal) Op beide dagen is er uitgebreid op het water gezocht met een 5-tal reddingshonden teams. Door de honden werden duidelijke verwijzingen gegeven op een bepaalde plaats. Duikers o.a. van de brandweer Utrecht en van de RHWW konden het lichaam nog niet bergen doordat het duiken op 16 september moest worden afgebroken. 
Op 17 september is het lichaam van de vrouw gevonden op de door de honden aangegeven plaats.
 
30 augustus Jongen (14 jaar) België Opglabbeek (België) Met 4 honden en 6 personen is die dag deelgenomen aan een grote zoekactie georganiseerd door de Belgische politie en bewoners. De jongen is die dag, dwalend op zijn fiets, door een passant net over de grens in Nederland levend aangetroffen.
29 augustus
Vrouw (79 jaar) en een man (53 jaar) uit Kerkrade Kerkrade Gedurende de gehele dag is er naar deze twee personen gezocht door het inzetten van 8 honden en in totaal 16 personen van de RHWW. Er werd zowel op de vlakte gezocht als op het water. Het zoeken heeft die dag geen resultaat opgeleverd. 
Op 19 september is het stoffelijk overschot van de vrouw, niet door ons, gevonden.
25 en 30 juni 4 personen Rijn bij Arnhem Het betrof een inzet van het ondersteuningsteam (duikers) van de RHWW die een aantal objecten hebben afgezocht. Tot op heden is er nog niets gevonden.
30 maart Vrouw (87 jaar) uit Valkenburg Valkenburg, Meerssen  De inzet heeft die dag nog geen resultaat opgeleverd. De lange zoektocht moest aan het einde van de dag worden afgebroken.  Een dag later werd het stoffelijk overschot door een medewerker van Rijkswaterstaat gevonden op een plek in de Geul waar nog moest worden gezocht. Meer informatie is te vinden bij de "nieuws" pagina.  
26 maart Man (38 jaar) uit Amsterdam Amsterdam In een uitgestrekt en zeer waterrijk zoekgebied werd er na een hele dag zoeken niets gevonden. Voor een foto-impressie van deze inzet klik op de "nieuws" button en kijk bij 26 maart 2000.
De drenkeling is later verderop in de gracht waar de honden tijdens de inzet hebben gereageerd geborgen.
23 maart  Man (35 jaar) uit Rijsbergen Breda, Rijsbergen langs de Aa Gevonden door de honden. Een inzet bestaande uit 13 teams (13 reddingshonden met begeleiders), 2 inzetleiders en een lid van het ondersteuningsteam is vandaag succesvol geweest. De drenkeling werd gevonden in de rivier de Aa. Zie voorverdere informatie de "nieuws" pagina.
 1999 In het jaar 1999 is er 28 keer een inzet geweest om naar vermiste personen te zoeken. In drie (3) gevallen is de vermiste door de inzet van de reddingshonden gevonden. Er is één inzet in het buitenland (Ibiza) geweest, deze inzet werd door VERMIST op TV uitgezonden. In vijf (5) gevallen is de vermiste door anderen gevonden in een gebied wat niet door de honden werd afgezocht, deze gebieden vielen namelijk buiten het afgesproken zoekgebied. In één (1) geval is door de vermiste zelf weer contact met het thuisfront opgenomen.
In een dertig-tal (30) gevallen zijn er voorbereidingen op een inzet geweest die om uiteenlopende redenen niet zijn doorgegaan, daarbij waren mogelijke inzetten naar; Frankrijk, Spanje, Turkije en Sint Maarten. 
 INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
december Man uit Arnhem Arnhem Tijdens de inzet niet gevonden. De dag na de inzet heeft de vermiste zelf contact opgenomen met het thuisfront.
oktober en november Man uit Ter Heijde Ter Heijde / Monster Er is meermalen gezocht. In februari 2000 is het stoffelijk overschot door een hardloper op een andere plaats, dan de door de honden afgezochte gebieden, in een duingebied gevonden.
augustus Man uit Scheveningen Ibiza Gevonden door de honden.
juni Vrouw uit Den Haag Scheveningen Meermalen gezocht. Later is het stoffelijk overschot van de vrouw op een andere plaats dan de, door de honden, afgezochte gebieden gevonden.
juni Man uit Huizen Huizen Meermalen gezocht. In januari 2000 is het stoffelijk overschot door een jager op een andere plaats, dan de door de honden afgezochte gebieden, in een rietveld gevonden.
mei Vrouw uit Utrecht Utrecht en omgeving Meermalen gezocht. Later is het stoffelijk overschot van de vrouw op een andere plaats, dan de door de honden afgezochte gebieden, gevonden.
maart Man uit Den Bosch Den Bosch Later door duikers geborgen, op de door de honden aangegeven plaats.
januari Man uit Schijndel Schijndel Gevonden door de honden
januari Man uit Krommenie Krommenie Meermalen gezocht. Later is het stoffelijk overschot van de man op een andere plaats, dan de door de honden afgezochte gebieden, gevonden.
december, mei en  januari  Man (meer personen) Arnhem / Rijn Meermalen gezocht, de personen zijn nog steeds vermist
 1998
In het jaar 1998 is er 19 keer een inzet geweest om naar vermiste personen te zoeken. In vier (4) gevallen is de vermiste door de inzet van de reddingshonden gevonden. Er is één inzet in het buitenland (Honduras) geweest.
In zes en dertig (36) gevallen zijn er voorbereidingen op een inzet geweest.
 INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
10 Vrouw uit Zaandam Zaandam Later buiten het zoekgebied gevonden
9 Man uit Breda Breda Later buiten het zoekgebied gevonden
8 Man uit Den Haag Honduras Honden hebben aangegeven. Tot op heden niet geborgen
7 Vrouw uit Katwijk Katwijk Later buiten het zoekgebied gevonden
6 Man uit Beekhuizen Beekhuizen Gevonden door de honden
5 Man uit Den Bosch Den Bosch Gevonden door de honden
4 Man uit Sneek Sneek Later buiten het zoekgebied gevonden
3 Man uit Groningen Groningen Later gevonden op de door de honden aangegeven plaats
2 Vrouw en kind uit Bergen Diverse plaatsen In augustus 2002 is op aanwijzing de plaats gevonden waar zij in de duinen waren begraven. 
1 Man uit Arnhem Velp Later gevonden op de door de honden aangegeven plaats
 1997  INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
15 Man uit Arnhem Arnhem Later buiten het zoekgebied gevonden
14 Man uit Empel Empel Later gevonden op de door de honden aangegeven plaats
13 Man uit Arnhem Posbank In 2003 gevonden (schedel) in een natuurgebied waar de reddingshonden in 1997 niet in mochten.
12 Man uit Nieuwegein Nieuwegein Later gevonden op de door de honden aangegeven plaats
11 Man uit Amstelveen Amstelveen Gevonden door de honden
10 Man uit Nijmegen Nijmegen Later buiten het zoekgebied gevonden
9 Vrouw uit Venlo Venlo Later buiten het zoekgebied gevonden
8 Vrouw uit Arnhem Arnhem Later buiten het zoekgebied gevonden
7 Man uit Oosterhout Oosterhout Later gevonden op de door de honden aangegeven plaats
6 Vrouw en kind uit Bergen Diverse plaatsen In augustus 2002 is op aanwijzing de plaats gevonden waar zij in de duinen waren begraven. 
5 Man uit Wageningen Wageningen Gevonden terwijl de RHWW nog onderweg was
4 Man uit Duiven Duiven Gevonden door de honden
3 Kind uit Kaan Kaan Gevonden terwijl de RHWW nog onderweg was
2 Man uit Bloemendaal Bloemendaal Later buiten het zoekgebied gevonden
1 Vrouw uit Veldhoven Veldhoven Later gevonden op de door de honden aangegeven plaats
 1996   INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
10 Vrouw uit Lunteren Ede Later buiten het zoekgebied gevonden
9 Kind uit Breda Breda Niet gevonden
8 Man uit Amsterdam Julianadorp Later buiten het zoekgebied gevonden
7 Man uit Alkmaar Bergen Later buiten het zoekgebied gevonden
6 Man uit Andijk Andijk Drenkeling gevonden door de honden
5 Vrouw uit Velp Velp Later buiten het zoekgebied gevonden
4 Vrouw uit Nederweert Nederweert Later gevonden. Drenkeling lag onder het ijs
3 Man uit Son en Breugel Dommel Drenkeling gevonden door de honden
2 Vrouw uit Lommel België Later buiten het zoekgebied gevonden
1 Man uit Beneden
-Leeuwen
Rusland Nog steeds vemist
 1995  INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
5 Man uit Den Haag Kijkduin Gevonden door de honden
4 Meisje uit Eindhoven Eindhoven Later buiten het zoekgebied gevonden
3 Natuurramp St Maarten Inzet van de S.I.N. Geen slachtoffers kunnen vinden
2 Man uit Opende Groningen Honden hebben aangegeven. Door de Genie gevonden
1 Man uit Utrecht Indonesië Gevonden door de honden. Niet kunnen bergen
 1994  INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
4 Man uit Breda Breda Later buiten het zoekgebied gevonden
3 Vrouw Oostenrijk Door de honden gelokaliseerd. Niet kunnen bergen, doorgegeven aan de autoriteiten. Toevallig in 1997 gevonden op de door ons aangegeven plaats 
2 Kind uit Haarlem Bloemendaal Door de honden gelokaliseerd. Geborgen door de politie
1 Man uit Haarlem Italië Gevonden door de honden. S.I.N. inzet
 1992  INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
2 Man uit Arnhem Arnhem Bij aankomst bleek de man juist gevonden
1 Man uit Etten Etten Drenkeling gevonden door de honden
 1991  INZET NAAR  ZOEKPLAATS  RESULTAAT
1 Man uit Den Bosch Kreta Nog steeds vermist

 
[include/footerupdate.htm]